Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Delaware

Proprietate de vânzare în Delaware

Se învecinează la sud și vest cu Maryland, spre nord-est cu New Jersey și spre nord cu Pennsylvania.

Statul Delaware este cunoscut sub numele de "Primul Stat", deoarece se referă la rolul său de primele colonii americane care au ratificat Constituția și au aderat la Uniune în 1787. Delaware este al șaselea stat cu cea mai mare densitate din SUA. În plus, este singurul stat cu doar trei județe: New Castle, Kent și Sussex.

Delaware este probabil cel mai bine cunoscut pentru că a fost primul care a introdus două măsuri importante de afaceri: peste 50% din toate companiile americane tranzacționate la nivel public și 64% din companiile Fortune 500 sunt incluse în

Delaware. Ca urmare, impozitele de încorporare reprezintă a doua sursă de venit pentru Delaware după impozitul pe venit.

Delaware nu este deosebit de dotat cu resurse naturale și economic îngrădit de dimensiunile sale, dar Delaware creează ingenios o nișă esențială în sectorul serviciilor de afaceri oferind o structură fiscală flexibilă și prietenoasă și un sistem jurisdicțional avantajos în care procesele de afaceri sunt decise de un judecător în locul unui juriu. Delaware a atras numeroase companii de stat, cum ar fi Apple, Coca-Cola, Ford și Facebook, care urmează să fie încorporate în stat.

Delaware oferă, de asemenea, legi interesante privind hârtiile care au atras emitenții de carduri de credit în țară, inclusiv Bank of America, Chase, Barclays și ING Direct.

Locurile de muncă bine plătite în sectoarele financiare și științifice au făcut din Delaware un stat bogat din punct de vedere istoric. Cu toate acestea, proprietățile de vânzare din Delaware, în zonele metropolitane din Wilmington și Dover, rămân relativ accesibile comparativ cu prețurile locuințelor din Maryland și New Jersey învecinate.

Clima din Delaware este temperată, are o câmpie de coastă, caracterizată de dealuri, pășuni spre nord, zone mlaștină la sud și plaje cu nisip de-a lungul coastei. În timpul perioadei coloniale, Delaware a cultivat tutun, dar astăzi fermierii produc cantități modeste de grâu, cum ar fi porumbul, soia, grâul, cartofii și merele.

Cu 22 mile de coastă, Delaware beneficiază de un trafic turistic semnificativ de vară din alte state din Atlanticul Central. Plaja Rehoboth, la doar 120 de kilometri de Washington, DC, se numește "capitala de vară a națiunii" datorită popularității sale ca destinație de vacanță pentru locuitorii din Beltway.

Pendulul pieței imobiliare din Delaware pare să se leagă în favoarea vânzătorilor interesați de proprietăți de vânzare în Delaware.

Prețul mediu al unei proprietăți de vânzare din Delaware a crescut cu 3,9% în primele trei luni ale anului 2018, cel mai mare salt în orice stat, cu excepția Oregonului. Agenții imobiliari și cumpărătorii de domiciliu luna trecută au declarat că au văzut o lipsă bruscă de inventar, adică numărul de case de pe piață, ceea ce a creat o creștere neașteptată a prețurilor.

Chiar și cu creșterea actuală, proprietățile pentru prețurile de vânzare din Delaware au crescut cu un pic de 16% în ultimii ani.

Piața internă Delaware a stagnat recent, anul trecut, când prețurile au crescut doar cu 2,2% în cele 12 luni anterioare datei de 1 octombrie.

Această creștere lentă a fost determinată, probabil, de un număr mare de case în blocare sau a fost vândut cu dificultate la prețurile de vânzare la foc.

Dacă ați visat un nou început în Delaware ați început să căutați proprietăți de vânzare în Delaware, în special în Wilmington, Dover, Bellefonte sau Georgetown, veți fi bucuroși să știți că vă aflați pe drum, deoarece 2018 promite să să fie un an grozav pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Delaware pentru o varietate de motive.

Primul motiv este că ratele dobânzilor vor continua să crească în următoarele 11 luni, cel puțin de două până la patru ori mai mult. De fapt, cumpărătorii se pot aștepta la 5% până la sfârșitul anului.

 Dacă așteptați prea mult, ați putea ajunge să cheltuiți mai mult pe aceeași proprietate spre vânzare în Delaware. Și în timp ce aceste prețuri au crescut rapid în ultimele luni, 2018 va începe să modereze acest ritm. Prețurile locuințelor vor continua să crească, dar nu la fel de repede cum au fost ele. Cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Delaware în 2018 este o mișcare înțeleaptă și inteligentă și vă va salva în timp ce urmăriți valorile.

Mai multe case se vor întoarce pe piață, cu cea mai mare parte a revenirii de la mijloc la vârf, ceea ce înseamnă că veți avea de ales din momentul în care începeți căutarea în Delaware.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 17020

DE VÂNZARE +5 camere, Delaware, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
+5 camere

87 m²
excelent
UNAVAILABLE
Cod. 17019

DE VÂNZARE 2 camere, Delaware, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
2 camere

47 m²
bun pentru vânzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB